Патрульні Дніпра оперативно затримали грабіжника

Патрульні Дніпра оперативно затримали грабіжника

Сьогодні, близько 4-ї години ранку спецлінії 102 зателефонував чоловік-іноземець і повідомив, що його побила та пограбувала компанія молодих людей — відібрали телефон. Особи, ймовірно, причетні до грабежу, вже виявлені.

Сьогодні, близько 4-ї години ранку спецлінії 102 зателефонував чоловік-іноземець і повідомив, що його побила та пограбувала компанія молодих людей — відібрали телефон.

Вартові порядку оперативно прибули за вказаною адресою — на Європейську площу. На місці на них вже чекав заявник. Він розповів патрульним, що до нього та його друзів звернулася дівчина та попросила сигарету. В ході спілкування у молодих людей виник конфлікт, до якого приєдналася компанія молодиків — друзів дівчини. В результаті ті відкрито заволоділи мобільним телефоном заявника.

Поліцейські встановили прикмети ймовірних правопорушників. За деякий час, під час відпрацювання прилеглої території інспектори виявили осіб, схожих на ймовірних правопорушників. Вартові порядку зупинили та затримали громадян.

Під час поверхневої перевірки в одного із затриманих — 18-річного містянина патрульні виявили мобільний телефон заявника. Той зізнався, що відібрав його в іноземця в результаті конфлікту. Згодом, на місце прибув потерпілий, який впізнав своїх кривдників.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділку поліції, для подальшого з'ясування обставин цієї події.