В Дніпрі 7 пішоходів потрапили у ДТП

В Дніпрі 7 пішоходів потрапили у ДТП

Один з них — 14-річний хлопець.

За минулий тиждень у Дніпрі зафіксовано 7 автопригод з пішоходами, повідомляє прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області.

На жаль, не всі учасники дорожнього руху ставляться відповідально до дотримання базових правил. Патрульна поліція вкотре наголошує про необхідність бути уважними на дорозі.

Мета роботи патрульних поліцейських у даному напрямку – це перш за все, превенція та безпека. Прикро, що навіть невтішна статистика дорожньо-транспортних пригод не зупиняє громадян, і вони свідомо порушують правила. Чи варті ті декілька секунд на світлофорі людського життя? Звичайно, що — ні.

Тож, кожного разу переходячи дорогу у невстановленому місці, рухаючись в темну пору доби по проїзній частині без флікерів, пам'ятайте не тільки про власну безпеку, а й про тих, заради кого ви так поспішаєте. Ваша самовпевнена недбалість може призвести до непоправних наслідків, бо одного разу, хтось таки не дочекається мами чи тата з роботи.

Окремо, патрульні Дніпра звертаються до водіїв. Коли ви сідаєте за кермо, то несете відповідальність не тільки за власну безпеку. Зважаючи на те, що транспортний засіб — це джерело підвищеного рівня небезпеки, керманич повинен оцінювати всі можливі ризики та небезпечні ситуації, що можуть виникнути.

Так сьогодні, водій автівки FORD, не встиг вчасно зупинитися на червоний заборонний сигнал світлофору та наїхав на підлітка, який переходив дорогу по "зебрі". Як наслідок, 14-річний хлопець отримав чисельні забої та травми. Постраждалого шпиталізували до дитячої лікарні.

Подальші обставини даної події будуть встановлюватися слідчим по ДТП.