Патрульні повернули жінці маленьку доньку, яку забрав колишній співмешканець

Патрульні повернули жінці маленьку доньку, яку забрав колишній співмешканець

Дитині лише 1 рік та 9 місяців.

1 липня, близько 21-ї години спецлінії 102 зателефонувала схвильована жінка й повідомила, що до неї прийшов колишній співмешканець, забрав її маленьку доньку й пішов геть. Дитині лише 1 рік та 9 місяців. Чоловік не має жодних прав на неї, жінка - мати-одиначка.

Патрульні прибули до заявниці. Вона розповіла, що чоловік, скориставшись моментом, забрав дитину, а пізніше зателефонував і повідомив, що збирається їхати на автовокзал, аби вивезти дівчинку до іншого міста, де проживають його родичі. Поліцейські одразу поїхали туди та стали обстежувати прилеглу територію, опитувати осіб, які там перебували. Один із громадян повідомив їм, що бачив, схожого за описом чоловіка з дитиною. Він сів до автобуса, який відправився до Одеси.

Інспектори одразу передали ніформацію усім екіпажам аби змогли перехопити автобус. Один з них це зробив, але розшукувану особу там не виявили.

Пошуки продовжили і згодом на проспекті Гагаріна патрульні побачили схожого за прикметам чоловіка з дитиною, який побачивши поліцію, намагався поїхати на таксі. Транспортний засіб охоронці порядку заблокували. На місце події приїхалF й заявниця, яка підтвердила, що вказаний чоловік - це колишній співмешканець, а дитина з ним - її донька. Чоловік не бажав віддавати маленьку, галасував, тож поліцейським довелося застосувати фізичну силу та кайданки. Його затримали, а дитину повернули цілою та неушкодженою матері. Громадянина доставили до Новокодацького відділку поліції та передали слідчим.