Невдале викрадення - патрульні повернули пенсіонеру автомобіль

Невдале викрадення - патрульні повернули пенсіонеру автомобіль

Невдале викрадення - патрульні повернули пенсіонеру автомобіль

4 серпня вночі на Січеславській Набережній патрульні зупинили автомобіль Audi A6, який рухався з увімкненою світловою та звуковою сигналізацією. За кермом перебувала 34-річна жінка. Вона пояснила, що авто в дорозі зламалося. Поліцейські попросили кермувальницю надати документи на транспортний засіб та посвідчення, але у неї їх не було. Пояснити чому - жінка не змогла.

Під час поверхневої перевірки автомобіля на задньому сидінні поліцейські виявили предмет схожий на мисливську рушницю. Звідки вона в жінки вона теж не пояснила. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Щодо автівки через кілька годин того ж дня з'ясувався наступний цікавий факт. На 102 звернувся 73-річний чоловік, і повідомив, що зранку в нього з гаража вкрали автомобіль Audi A6, а ще раніше викрали його пенсійне посвідчення та документи на авто.

Патрульні дослідили, що автомобіль, який вони зупинили вночі, схожий за прикметами на той, що розшукується та прибули разом із заявником до Соборного відділку, куди доставили транспортний засіб з жінкою.

Заявник впізнав в ньому свій викрадений автомобіль. А у громадянки, котра керувала ним, виявили документи, які раніше чоловік вважав викраденим. Він розповів, що остання до нього приїжджала на інтимні побачення за гроші і ймовірно знала як безперешкодно можна викрасти документи та авто. Пенсіонер забажав писати заяву з приводу викрадення його майна.