«48 законів влади» — як захиститися від заздрощів та маніпуляцій

photo_2023-05-16_14-19-21

В Україні книга традиційно вважається найкращим подарунком. Ексклюзивне видання на подарунок потішить отримувача будь-якої статі та віку. Вручити такий презент можна:

  • колекціонеру;
  • людині, яка має високий соціальний статус (підприємець, політик, керівник);
  • власнику сімейної бібліотеки, яка передається з покоління в покоління, та ін.

Палітурка подарункових книг прикрашається тисненням, гравіюванням, мозаїкою та навіть дорогоцінними металами й камінням, перетворюючи її на оригінальну композицію неповторної краси. Світовий бестселер у розкішній палітурці прикрасить собою будь-яку бібліотеку.

«48 законів влади» Роберта Гріна


Роберт Грін — знаменитий коуч та автор бестселерів. 48 законів влади — це настільна книга для тих, хто хоче опанувати науку управління людьми та навчитися використовувати їхні слабкості для досягнення власної могутності. Правила, викладені в цій книзі, автор подає як посібник для грамотного управління оточенням з метою досягнення беззаперечного лідерства.

Письменник переконаний: якщо чесна гра у владі неможлива, необхідно стати в ній справжнім професіоналом, а не дилетантом, який постійно зазнає поразок. Особливо цікавою книгу робить насиченість історичними прикладами, які ілюструють застосування сформульованих автором законів задля досягнення мети (Катерина Велика, Мао Цзедун та багато інших).

Хоча 48 законів влади Роберта Гріна містить багато уроків маніпулювання, цинізму та брехні, їх не обов’язково використовувати безпосередньо. Ця книга навчить розпізнавати нечесну гру. Після її прочитання стає набагато легше зрозуміти, що криється за тим чи іншим ходом політичних діячів і бізнесменів. Вона також буде корисною під час аналізу заплутаних ситуацій на роботі, конфліктів зі знайомими тощо.

Ідеї цієї ​​книги допоможуть кожній людині оцінити минулі вчинки й контролювати свої дії в теперішньому та майбутньому. Твір спонукає до роздумів та переоцінки подій через призму «законів влади» ще довгий час після його прочитання.

Купити на fama.ua бестселер «48 законів влади» означає гарантовано догодити людині з високим соціальним статусом, яка розуміється на психології та стосунках між людьми.

photo_2023-05-16_14-46-37

Де можна придбати ексклюзивне подарункове видання


Асортимент книжкової продукції на fama.ua просто вражає. Окрім книги 48 законів влади українською, тут можна знайти романи, повісті та оповідання, збірки поезії, твори на релігійну тематику, професійні довідники — усе залежить тільки від літературних уподобань людини, для якої призначається подарунок. Тут можна купити книгу практично на будь-яку тему. Якісний папір, ефектний друк та оригінальне оформлення палітурки ексклюзивної книги гарантовано зроблять такий презент неординарним та по-справжньому пам’ятним.