Мешканці міста у Дніпрі більше не потерпають від свавілля «постійних клієнтів»

Мешканці міста у Дніпрі більше не потерпають від свавілля «постійних клієнтів»

У Дніпрі продовжують демонтувати наливайки, де продають спиртне на розлив чи у заборонений час – після 22:00. Так, 10 вересня прибрали ще одну тимчасову споруду, яка розташовувалася на вулиці Новоорловській, 30.

«До Дніпровської міської ради постійно надходили скарги від жителів району про те, що у зазначеній споруді незаконно продають алкоголь на розлив. Це засвідчено фото-та відеоматеріалами, де видно, що біля кіоску скупчуються особи у нетверезому стані, порушують громадський порядок та захаращують територію. Тож між власником споруди та КП «Благоустрій міста» в односторонньому порядку було розірвано договір через системні порушення його умов. Це, зокрема, продаж алкоголю на розлив та захаращення території. Крім того, у власника є заборгованість за оренду земельної ділянки. Все це є законною підставою для демонтажу споруди», – зазначила юристка КП «Благоустрій міста» Антоніна Кисіль.

Мешканці будинків, розташованих поруч, були дуже вдячні за те, що кіоск прибрали. За їхніми словами, вони потерпали від свавілля «постійних клієнтів» наливайки. Адже ті регулярно влаштовували гармидер, смітили та лаялися.
Нагадаємо, скарги щодо незаконних точок продажу алкоголю на розлив дніпряни можуть залишати в соцмережі запосиланням. Нововиявлені адреси з такими спорудами перевіряють щомісяця.