Нетверезий співробітник карного розшуку спричинив ДТП з постраждалими

Нетверезий  співробітник карного розшуку спричинив ДТП з постраждалими

Нетрезвый сотрудник уголовного розыска Днепропетровщины совершил ДТП с пострадавшими, его руководителей отстранили от исполнения обязанностей. ФОТО

Через ДТП за участю співробітника карного розшукуПавлоградського ВП керівника відділу та його заступника відсторонено від виконання службових обов’язків. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Про ДТП повідомили у Державне бюро розслідувань. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

ДТП сталася 29 вересня, о 18:50 на вул. Дніпровській у Павлограді. Поліцейський, перебуваючи поза службою, на власному автомобілі «Volkswagen Golf» не впорався з керуванням та скоїв лобове зіткнення з автомобілем «Лада Калина». Внаслідок ДТП водій та два пасажири автомобіля "Лада Калина", серед яких 62-річна жінка, отримали тілесні ушкодження. Вони були доставлені до лікарні.

Попередньо було встановлено, що поліцейський мав ознаки алкогольного сп'яніння. На місці події працювали слідчо-оперативна група та керівництво Павлоградського ВП.