У Дніпрі представили нового очільника управління Нацгвардії (ВІДЕО)

У Дніпрі представили нового очільника управління Нацгвардії (ВІДЕО)

У Дніпрі командувач Національної гвардії України представив начальника Центрального територіального управління. Відтепер Центральне територіальне управління очолить генерал-лейтенант Володимир Гордійчук, який ранішекерував Західним територіальним управлінням Національної гвардії України.

Про це повідомили у г
рупі інформації і комунікації Центрального ТУ.

Церемонія представлення нового очільника управління відбулась за участі командирів військових частин Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, керівництва органів державної влади та представників взаємодіючих правоохоронних органів регіону.

«Генерал-лейтенант Володимир Гордійчук, тоді ще полковник Гордійчук,в 2014 році проходив службу в Центральному територіальному об’єднанні, коли була пряма загроза і невідомість, -зазначив Микола Балан.Завдяки вмілому керівництву місцевої влади, державної адміністрації, Обласної ради, активістів, волонтерів, Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції ми вистояли, втримали безпеку і порядок. В той, нелегкий час, собовий склад під керівництвом полковника Гордійчука зумів виконати всі поставленні завдання як тут, так і на Сході України».

Володимир Гордійчук пройшов всі основні командирські посади від командира взводу до командира полку, першого заступника начальника територіального управління Національної гвардії України – начальника штабу, начальника Західного територіального управління. Виконував конституційний обов’язок в зоні проведення АТО, разом з підпорядкованим особовим складом військової частини 3036 брав участь у зачистці міст Луганської області від незаконних збройних формувань, зокрема міста Лисичанськ. За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступіня.

По закінченню урочистих заходів генерал-лейтенант Микола Балан проінформував військовослужбовців про стан службово-бойової діяльності, комплектування та забезпечення військ, а також визначив завдання частинам управління.