Уночі поліція зупинила авто з дітьми, і склала 6 протоколів

Уночі поліція зупинила авто з дітьми, і склала 6 протоколів

Близько півночі 22 жовтня екіпаж побачив в АНД районі автомобіль ЗАЗ, який мав механічні пошкодження. Поліцейські вирішили зупинити транспортний засіб для з’ясування обставин. Про це повідомили у Патрульній поліції Дніпропетровської області.

В авто знаходилось подружжя, а на задньому сидінні дві малолітні дитини – хлопчики чотирьох та шести років. Чоловік і жінка мали явні ознаки алкогольного сп’яніння, в салоні лежали порожні пляшки від алкогольних напоїв, - повідомили у поліції.

Уночі поліція зупинила авто з дітьми, і склала 6 протоколів

За словами правоохоронців, пред’являти документи на авто водій відмовився, натомість, молоді люди почали лаятись, хуліганити, вибігати на проїжджу частину та заважати співробітникам поліції у складанні адміністративних матеріалів. В результаті, чоловіка і жінку доставили до відділку поліції Амур-Нижньодніпровського району.

На місце викликали бригаду швидкої допомоги аби перевірити стан дітей. На щастя, малеча була в порядку.

Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

На чоловіка склали протоколи за ст. 130 КУпАП (Керування авто в стані сп’яніння), ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законним вимогам поліцейського), ст. 126 КУпАП (керування авто без відповідних документів), ст. 184 (Невиконання батьківських обов’язків).
На жінку правоохоронці склали протоколи за ст. 173 КУпАП (Хуліганські дії), ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законним вимогам поліцейського), ст. 184 (Невиконання батьківських обов’язків).

Інформацію про події передали також співробітникам ювенальної превенції.