У Дніпрі патрульні ловлять наркоманів прямо у дворах

У Дніпрі патрульні ловлять наркоманів прямо у дворах

На місце зазвичай викликають слідчо-оперативну групу

За один день патрульні у Дніпрі виявили спочатку двох чоловіків, а потім ще одного, які відкрито вживали речовини, схожі на наркотичні.

22 жовтня близько опівночі спецлінії 102 надійшло повідомлення від мешканців будинку по вулиці Героїв Крут, що в їхньому дворі невідомі вживають наркотики. Патрульні прибули на місце та отримали прикмети цих осіб. Обстеживши територію побачили двох схожих за описом чоловіків. Правоохоронці провели поверхневу перевірку та виявили у них чималу кількість речовини, схожої на наркотичну. Пояснити щось громадяни відмовились.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Соборного району.

Цього ж дня близько 16 години, під час патрулювання в Самарському районі поліцейські побачили у дворі багатоповерхівки громадянина, який палив цигарки на дитячому майданчику. Правоохоронці підійшли до чоловіка поспілкуватись. Останній помітно занервував. Патрульні провели поверхневу перевірку під час якої виявили у особи шприц з речовиною, схожою на наркотичну.

Чоловіку винесли постанову за ст. 175-1 КУпАП (куріння у заборонених місцях). На місце викликали слідчо-оперативну групу Самарського району.