Яна Зінкевич: Розмова Зеленського з ветеранами - це сором (ВІДЕО)

Яна Зінкевич: Розмова Зеленського з ветеранами - це сором (ВІДЕО)

29 жовтня під час засідання Верховної Ради нардепи з фракції "Слуга народу" заблокували трибуну. Нардеп від "Слуга народу" Нікіта Потураєв повідомив, що виконується "план розпалення ненависті". Він нагадав, що фракція вирішила звернутися у правозахисні органи з проханням дати оцінку словам нардепа від "Європейської солідарності". На що нардеп від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич заявила, що емоційний виступ її колеги по фракції Софії Федини про президента Володимира Зеленського - це "те, що в думках мільйонів".

"Європейська Солідарність" висловлює обурення участю народного депутата партії більшості в пропагандистських шоу. Євген Шевченко показав себе зрадником і колаборантом. Мені дивна відсутність реакції партії "Слуга Народу", представником якої він є, зі спростуваннями сказаного і вибаченнями перед суспільством.

На початку ефіру він сказав, що буде говорити від імені української влади і запропонував зустрітись напряму з керівником терористів.

Виступ представника влади від імені влади домовлятися з терористами - це державна зрада. Його повинна взяти під варту СБУ, а Верховна Рада має зняти недоторканність.

Сподіваюся, у "Слузі народу" пам'ятають, що вони слуги народу України, а не Кремля! І самі ініціюють кримінальну справу проти колаборанта.

Натомість, замість того, щоб слідкувати за своїми депутатами, як президент, так і партія "Слуга народу" роблять нападки на нашого депутата Софію Федину", - сказала Зінкевич.

Також вона підтримала колегу із партії і сказала, що розмова Зеленського з ветеранами - це сором.

"Емоційний виступ Софії Фединої - це словесна реакція захисту ветеранів. І вона висловила те, що звучить в думках мільйонів. Вона має право на цю думку.

Розмова Зеленського з ветеранами - це сором.

Порада президента іти в армію тим людям, які захищали нас всіх і його в тому числі - абсурд. І мені, дівчині, яка в 18 років вирушила на фронт захищати нашу країну дивно чути це від людини, яка чотири рази ігнорувала повістку в армію.

Я бачу, що таке відношення до захисників стає ідеологією влади", - підкреслила Яна Зінкевич.

ВІДЕО