На Дніпропетровщині затримали неповнолітніх дівчат-грабіжниць

На Дніпропетровщині затримали неповнолітніх дівчат-грабіжниць

Дівчата пограбували 19-річного хлопця

Патрульні затримали неповнолітніх дівчат, які ймовірно причетні до пограбування

30 жовтня близько опівночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про пограбування на станції Сухачівка. Патрульні оперативно прибули на виклик та зустрілися із заявником. Ним був 19-річний хлопець з селища Карнаухівка.

Він розповів, що їхав в електропоїзді додому, коли до нього підійшла знайома з подругою. Під час бесіда дівчина вихопила у нього телефон з рук та швидко вибігли на зупинці. Аби потерпілий не переслідував їх дівчата попросили невідомих притримати його.

Поліцейські взяли потерпілого до патрульного авто та стали обстежувати прилеглу територію, зали гральних автоматів, тощо. Прикмети зловмисниць також передали іншим екіпажам. І незабаром на вул. Доблесній патрульні зупинили автомобіль Mercedes Benz за порушення правил дорожнього руху, а в салоні автівки перебували, схожі на йморвіних грабіжниць. Як виявилося, дівчатам - 14 та 16 років.

Під час поверхневої перевірки у них виявили телефон заявника. На місце події охоронці порядку викликали співробітників ювенальної превенції, батьків дівчат та доставили їх до лінійного відділку поліції.