У Дніпрі провели «Ніч у школі»

У Дніпрі провели  «Ніч у школі»

У Дніпрі уСЗШ № 128 вперше було проведене свято із загадковою назвою «Ніч у школі». Захід проводився з 18 до 21 години, 24 жовтня.

Про це повідомили у Департаменті гумполітики Дніпровської міськради.

Захід проходив на території школи та вміщував в себе цікаві локації та був розділений частини. В першу чергу, гостей зустрічала фотозона та «веселі гарбузи», у холі лунала справжня професійна жива музика. Поруч був створений арт-простір де всі охочі могли спробувати себе у малюванні будь-яких ідей. Наступна локація дозволяла познайомитися з науковими новинками, далі на гостей чекало опанування японського мистецтва Кусудама. Також влаштували чудовий танцювальний флешмоб. Окрім цього, всі охочі спробували себе у виставлянні наголосів у словах, був проведений математичний квест та різні хімічні досліди.

Друга частина свята «Ніч у школі» проходила в актовій залі, лекції повели нас з собою в історичну екскурсію й туристичними маршрутами нашим містом та всією країною.

Остання частина «Ночі» проходила на оновленому стадіоні, який був відкритий на початку цього навчального року за сприяння Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради. Батькипригадати естафети на уроках фізкультури, а учні змагалися зі своіми батьками у спритності та швидкості.