Додаткові 2 мільйони на інсулін

Додаткові 2 мільйони на інсулін

Фінансування видатків щодо придбання інсулінів здержбюджету у Новомосковську виявилось недостатнім, тому щепонад 2 млн.грнвіділили змісцевого бюджету.

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук начальник фінансів Новомосковської міської ради Тетяна Дакова, яка розмістила інформацію стосовно забезпечення пацієнтів міста препаратами інсуліну.

“З початку року фінансування видатків щодо придбання інсулінів здійснювалось за рахунок коштів державного бюджету. Для пацієнтів нашого міста державою було виділено всього 1 357,7 тис. грн. Це занадто мало і забезпечувало потребу 450 пацієнтів тільки на 40%. Міською радою двічі приймались рішення по збільшенню фінансування для придбання інсулінів. З місцевого бюджету виділено понад 2 млн.грн. для забезпечення пацієнтів препаратами. До кінця року наші пацієнти мають змогу отримувати інсуліни в аптечних закладах міста. А саме, ТОВ "Аптеки медичної академії", аптеки приватного підприємства "Ліки", аптеки ТОВ " Регіональна аптечна мережа РУАН", - написала Тетяна Дакова.