Під Дніпром виявили цілу плантацію конопель

Під Дніпром виявили цілу плантацію конопель

Під вікнами власного будинку жінка виростила рослини конопель висотою понад людський зріст.

У Новомосковську дільничні офіцери виявили на подвір'ї плантацію з коноплями. На присадибній ділянці під вікнами власного будинкумешканка міста виростила рослини конопель висотою понад людський зріст.

Про це повідомила прес-служба поліції Дніпропетровської області.

6 листопада за місцем проживання 39-річної жінки відбувся санкціонований обшук. Приводом для обшуку стала підозра у незаконному виробництві та зберіганні нарковмісних рослин. В ході слідчих дій на подвір’ї поліцейські виявили 6 кущів конопель. Згодом у сараї ще одну висушену гілку рослини, а також пакунок подрібненої марихуани та знаряддя для вживання наркотичних засобів.

Правоохоронцям жінка пояснила, що вказані речовини зберігала для власного вживання. Встановлено, що вона вже була раніше судима за аналогічний злочин. Усі наркотичні речовини вилучені та направлені на експертизу.

Триває досудове слідство в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).