До Нового року у Дніпрі з'явиться 12 нових тролейбусів

До Нового року у Дніпрі з'явиться 12 нових тролейбусів

Всі тролейбуси — виробництва "Південмаш"

До Нового року на маршрути у Дніпрі повинно вийти мінімум 12 нових тролейбусів виробництва дніпровського заводу "Південмаш".

Про це стало відомом зі сторінки "Південмаш" у Facebook.

"Дніпро вже отримав до Дня міста дві машини, а до Нового року матиме ще мінімум 12. Загалом за цим контрактом завод зобов'язався поставити 33 тролейбуси", — говориться у повідомленні.

Тролейбуси марки «Дніпро» їздять по вулицях багатьох міст України, зокрема, в Запоріжжі, Кропивницькому, Чернівцях, Краматорську, Маріуполі, Рівному, Бахмуті та Кривому Розі. Є велика кількість замовлень і з інших міст.

У найближчих планах "Південмашу" взяти участь у тендерах на поставку тролейбусів у Чернівцях, Кропивницькому, Запоріжжі та Маріуполі.

Виробництво тролейбусів «Дніпро» здійснюється у кооперації з Мінським автомобільним заводом.В останні роки завод перейшов на випуск сучасних тролейбусів «Дніпро Т103» та «Дніпро Т203», в яких використовуються білоруські кузови від МАЗу. Ці тролейбуси відповідають усім світовим стандартам, вони низькопідлогові та обладнані кондиціонером. Машини виробляються з автономним ходом на акумуляторах до 2 та 20 км.