За дорученням АП мого чоловіка затримали, - нардепка від СН Скороход заявила про тиск через голосування щодо ринку землі (ВIДЕО)

За дорученням АП мого чоловіка затримали, - нардепка від СН Скороход заявила про тиск через голосування щодо ринку землі (ВIДЕО)

Нардепка від СН Анна Скороход заявила про затримання свого чоловіка і, на її думку, причиною цього є її вчорашнє голосування проти законопроєкту про ринок землі.

Про це вона сказала під час свого виступу з трибуни парламенту, повідомляєЦензор.НЕТ.

"Сьогодні за мої політичні переконання і за те, що я не голосувала так, як мені вказувала фракція, за дорученням одного із заступників Адміністрації президента одному із заступників Генерального прокурора Каська, до заступника Клименка карного розшуку мій чоловік був затриманий незаконно. Підставою стали мої голосування в залі, відстоювання державної власності ГТС, а також червона кнопка проти відкриття ринку землі. Рішення про затримання незаконне. Підставою став запит Російської Федерації 2017 року. До цього не було ніяких питань, а після червоної кнопки йде затримання мого чоловіка", - заявила Скороход.

У кулуарах парламенту Скороход розповіла, що у її затриманого чоловіка Олексія Алякіна раніше був великий бізнес у Російській Федерації.

"У нього був великий бізнес у Російській Федерації. Потім цей бізнес віджали. Для того щоб людина не могла повернутися - на нього відкрили кримінальне провадження. Кримінальну справу повністю сфальсифіковано", - розповіла Скороход.

Вона зазначила, що Алякін в 2013 році отримав громадянство України.