У Дніпрі поліцейські затримали водія в майже непритомному від алкоголя стані

У Дніпрі поліцейські затримали водія в майже непритомному від алкоголя стані

В його крові виявили вражаючу дозу алкоголю.

Добряче хильнув, сів за кермо та ще й врізався в автомобіль на перехресті. Патрульні виявили нетверезого водія з вражаючим вмістом алкоголю в крові.

14 листопада, близько 15-ї години до патрульних на вулиці Каруни звернувся водій автомобіля Shkoda Octavia, який повідомив, що кілька хвилин тому в його авто на перехресті врізався автомобіль ВАЗ 2104 та поїхав з місця дтп. Охоронці порядку стали обстежувати прилеглу територію і виявили вказаний автомобіль. Він рухався вбік Амурського мосту. Транспортний засіб зупинили.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували пройти освідування. Чоловік погодився. Як виявилося, в крові водія 3,51 проміле алкоголю. Зазвичай, після 3 проміле людина знаходиться в напівпритомному стані, а 5-6 проміле вважаються смертельною дозою.

За це 36-річний чоловік отримав протокол за ст.130 КУпАП (Керування у стані сп'янінння), ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст.122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП). Інспектори відсторонили його від керування.