В АНД-районі Дніпра зареєстровано 6 нападів на жінок

В АНД-районі Дніпра зареєстровано 6 нападів на жінок

А також — погрози неповнолітнім дівчатам

Начальник Дніпровського відділу поліції Сергій Бухінник прокоментував викладену у соціальній мережі інформацію про скоєні на території м. Дніпра правопорушення.Вінрозповів про заходи, які вживає поліція, для розкриття нападів на жінок, протидії жорстокому поводженні з тваринами та погроз неповнолітнім дівчатам.

«Наразі зареєстровано 6 фактів нападу на жінок в Амур-Нижньодніпровському районі міста. В поліції була створена робоча група для розшуку підозрюваного чоловіка. Ми опитали всіх потерпілих від дій нападника та склали орієнтування за їх описом. Зараз відпрацьовуємо місця скоєння злочинів, опитуємо можливих свідків події. Для затримання порушника організовані посилені патрулі в районі скоєння злочинів. Поліція вживає всі необхідні заходи для встановлення нападника. За фактом хуліганських дій відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України» - зазначив Сергій Бухінник.

В ході опитування потерпілих вдалося встановити прикмети нападника. Працівники поліції склали фоторобот можливого підозрюваного та просять всіх, хто упізнав чоловіка, повідомити до поліції на спецлінію«102».

За описом потерпілих,нападник – це чоловік віком приблизно 25-30 років, зріст 175 см, худорлявої статури. Обличчя без бороди та вусів, європейського типу, худорляве із впалими щоками та широкими вилицями. Волосся темно-русяве, брудне та довге.Був одягнутий в куртку чорного або темно-синього кольору, спортивні штани або світло-голубі джинси.