Поліція знайшла останнього підозрюваного у вбивстві за квартиру

Поліція знайшла останнього підозрюваного у вбивстві за квартиру

Протягом 6 днів тривав комплекс оперативно-розшукових заходів, в результаті яких поліцейські карного розшуку затримали 18-річного павлоградця, який підозрються у зазначеному вбивстві.

Про це повідомляють уВК ГУНП у Дніпропетровській області.

Павлоградський міськрайонний суд обрали підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, що двом підозрюваним у вбивстві судом вже обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Як раінше повідомляв "Горсовєт", 27 листопада о 06:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що на спортивному майданчику школи №2 міста Павлограда було виявлено тіло невідомого чоловіка зі слідами насильницької смерті. На місці події поліцейські встановили особу загиблого - ним виявився 61-річний місцевий мешканець.

Працівники карного розшуку, слідства та прокуратури встановили, що до вчинення злочину причетні троє павлоградців. З’ясувалося, що напередодні біля автовокзалу підозрювані вживали спиртні напої. До них підійшов невідомий чоловік, між ними зав’язалась бесіда, під час якої потерпілий розповів, що володіє нерухомістю, а рідні відвідують його нечасто. У зловмисників виник план заволодіти квартирою нового знайомого і вони запропонували переписати квартиру на одного з них. Почувши відмову, силою перетягнули потерпілого на спортивний майданчик школи та побили його до смерті.

Зібравши достатньо доказів, 28 листопада оперативники Павлоградського відділу поліції затримали двох зловмисників.