Вихідними у Дніпрі відбудеться новорічний благодійний ярмарок

Вихідними у Дніпрі відбудеться новорічний благодійний  ярмарок

Кошти буде спрямовано на реабілітаційний центр для дітей з ДЦП.

22 грудня у Дніпрі пройде перший «Новорічний благодійний ярмарок». Мета заходу — збір коштів на облаштування реабілітаційного центру для дітей з порушенням роботи ЦНС у Підгородному. Ініціатор події — благодійний фонд “Помагаєм”. Промислова компанія Інтерпайп виступила партнером новорічного ярмарку, а платформа “БУДЬ в UA” долучилась до організації заходу.

“Новорічна благодійний ярмарок” проходитиме з 10.00 до 18.00 у Музеї українського живопису за адресою Троїцька площа, 5а.

Гості заходу зможуть придбати на ярмарці ексклюзивні речі та новорічні сувеніри від відомих українських брендів, послухати виступи відомих блогерів у лекторії та зробити яскраві фото. Для тих, хто хоче відпочити від шопінгу, працюватиме фуд-корт із крафтовими смаколиками. А ще кожен відвідувач матиме змогу отримати теплі сувеніри від компаній-учасників, долучившись до конкурсів від ведучого. Новорічний настрій на заході створюватиме DJ.

Вхід вільний, але відвідувачі за бажанням можуть зробити добровільний внесок у спеціальні бокси БФ «Помагаєм». Всі внески компаній-учасників заходу, а також відвідувачів повністю передаються на оснащення кабінетів соціальної реабілітації для дітей з порушеннями роботи ЦНС.

Захід у Facebook:https://www.facebook.com/events/472372033694818

Довідка.Благодійний фонд «Помагаєм» створений у 2009 році. Фонд впроваджує принципи “розумної” доброчинності та системного підходу до вирішення проблем. За ініціативи “Помагаєм” був створений Реабілітаційний центр для допомоги дітям із ДЦП та іншими порушеннями роботи ЦНС у м. Підгородне.Ремонт у центрі завершений, встановлене якісне обладнання. Фахівці з фізичної реабілітації пройшли навчання сучасним методикам. Залишилося небагато: необхідно облаштувати класи для соціальної реабілітації (кулінарний, комп’ютерний, ізостудія, сенсорна кімната, актовий зал) і встановити дитячий майданчик.Загальна вартість робіт — близько 1 168 000 грн.З метою збору коштів БФ “Помагаєм” ініціював проведення “Новорічного благодійного ярмарку”.

ІНТЕРПАЙП – українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Компанія виступила партнером благодійної ініціативи.

БУДЬ в UA — платформа для розвитку українських брендів у Дніпрі, організатор заходу.