У Дніпрі затримали чоловіка, який заживо спалив людину

У Дніпрі затримали чоловіка, який заживо спалив людину

У Дніпрі поліцейські затримали 27-річного чоловіка, який облив безхатька спиртовою настоянкою глоду та підпалив, внаслідок чого останній загинув.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

-Поліцейські затримали 27-річного місцевого мешканця, який після спільного вживання спиртовоїречовиниоблив потерпілогоцією речовиною та підпалив. Факт підпалу зафіксували камери відеоспостереження. Також з місця події правоохоронці вилучили 8 пустих пляшок спиртової настоянки глоду, - йдеться у повідомленні.

Чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього злочину, доставили до Шевченківського відділення поліції Дніпра та опитують.

- Слідчі перекваліфікували кримінальне провадження з «нещасний випадок» на «умисне вбивство», - пояснюють у поліції.

Нагадаємо, що злочин стався 13 січняблизько 17:00 на площі Героїв Майдану Дніпра.

Двоє чоловіків грілися біля вогнища на площі Героїв Майдану м. Дніпро. Внаслідок необережного поводження один з них впав у багаття, загорівся та від отриманих опіків помер на місці події. Загиблий був безхатьком.

Факт загоряння людини був знятий очевидцями події на відео та викладений в мережі Інтернет, однак на місці ніхто не кинувся його рятувати.

За даним фактом поліція відкрила два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (нещасний випадок) та ч. 3 ст. 136 (ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані) ККУ.