Негода у Дніпрі: усі основні вулиці та магістралі розчищені від снігу, роботи тривають

Негода у Дніпрі: усі основні вулиці та магістралі розчищені від снігу, роботи тривають

Через погіршення погодних умов на дороги Дніпра з вечора 5 лютого вийшло 130 одиниць спецтехніки. Серед них 71 піскорозкидувач з відвалами, 14 одиниць додаткової снігоприбиральної техніки, 20 навантажувачів, 15 самоскидів і 10 одиниць малої техніки для прибирання тротуарів і бульварів.

Комунальні служби працювали усю ніч, тож станом на 9-ту ранку 6 лютого вже розчищено та оброблено протиожиледними матеріалами основні магістралі та вулиці міста. За інформацією департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради, за ніч на дороги комунальники висипали 1657 тонн піщано-соляної суміші.



Дорожнє покриття очищують та обробляють протиожеледними матеріалами відповідно до розроблених маршрутів. З четвертої ранку розпочаті роботи на тротуарах, зупинках громадського транспорту, пішохідних переходах, під’їздах до закладів охорони здоров’я.

Наразі тривають роботи з обробляння протиожиледними матеріалами та розчищення від снігу внутрішньоквартальних під’їздів на житлових масивах.

Станом на 9:00 шостого лютого, на гарячу лінію міської ради надійшло понад 120 звернень щодо повалених через негоду дерев і більш ніж 150 звернень щодо обірваних мереж зовнішнього освітлення.

Комунальні служби Дніпра працюватимуть без зупинок до остаточної ліквідації наслідків непогоди.