На Дніпропетровщині затримали викрадачів авто

На Дніпропетровщині затримали викрадачів авто

7 березня, близько 3-ї години ночі патрульні отримали орієнтування щодо викраденого автомобіля ВАЗ 2109 у Кривому Розі. Повідомлялося, що особи, які незаконно заволоділи ним, ймовірно рухаються вбік Дніпра. Незабаром вказаний транспортний засіб виявили на вулиці Херсонській. У ньому перебувало двоє чоловіків.

Про це повідомляє Патрульна поліція Дніпропетровської області.

Під час спілкування з водієм виявилося, що документи, які він надав, не його. Не пояснивши звідки в нього чужі документи, чоловік різко рушив на авто з місця. Екіпаж почав переслідування та подавав водію вимогу про зупинку за допомогою спецсигналів та гучномовця. Той не реагував, а лише пришвидшив рух на виїзд з міста. Незабаром патрульні виявили ВАЗ на вулиці Білоруській. Водія та пасажира в ньому не було. Перехожі вказали, що чоловіки сіли до одного з маршрутних таксі.

Поліцейські почали перевіряти їх і в одній із маршруток виявили двох чоловіків. Її водій підтвердив, що вказані особи сіли на вулиці Білоруській, поводилися підозріло — ховалися в салоні транспортного засобу. Врешті решт затримані зізналися, що саме вони незаконно заволоділи автомобілем. Громадянин, який перебував за кермом ВАЗ, до того ж мав ознаки алкогольного сп'яніння. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, склали на водія відповідні адміністративні матеріали за керування у стані сп'яніння та без відповідних документів, а також за невиконання вимоги про зупинку.