Відомій волонтер викрила обласну владу. Маски і тести для «своїх»

Відомій волонтер викрила обласну владу. Маски і тести для «своїх»

Відомий волонтер Дніпра Дарія Слутковська на своїй сторінці у ФБ звинуватила директора департаменту охорони здоров‘я ОДА Валерія Сердюка у мародерстві та корупції. За її словами розподіл масок та експрес-тестів, які зараз у дефіциті, масово потрапляють до закладів, пов'язаних з Валерієм Сердюком, а не до профільних лікарень.

Далі публікують її пост без змін.

"Мародерство чи тупість центральної влади, або як спиз..дити маски та експрес-тести?

Ну що звіт від мера Дніпра Бориса Філатова ми побачили на його сторінці, а хто знає що там обласні очільники роблять на фронті війни з коронавірусом?
Не знаєте? Давайте спробуємо розібратись.

Всі відео на сторінці ОДА розповідають нам про те скільки хворих, хто вони і як лікуються.
Окреме питання де вони лікуються , тут дам інсайдерську інформацію:
майже всі головні лікарі бігали в ОДА і пропонували зробити свої лікарні опорними для лікування коронавіруса, ну тут як завжди все просто можливість освоїти кошти , які виділять на дофінансування , але є один момент більшість з них це люди за 65 і поговорюють , що їм ну дуже хотілось мати свою окрему палату в своїй лікарні.

Дехто з них перший час боявся навіть виходити з кабінету , але все ж ховатись довго від персоналу не можливо.
Тому на разі не зрозуміло де ж таки вони будуть, в документі ви можете знайти 3 заклади:
1. Криворізька інфекційна лікарня #1 ;
2. КЗ Жніпропетровська ОКЛ ім. І.І. Мечникова;
3. КЗ Дніпопетровська Обласна Дитяча клінічна лікарня.

Криворізька інфекційна-Ок, але хто ж бляха муха допетрає розміщувати хворих на коронавірус у лікарнях де знаходяться вже хворі пацієнти?
Ми ж знаємо, що вірус + поганий імунітет , або хронічні хвороби це вже максимально небезпечно.
І тут починається цікаве : за їх задумом лікарня на Космічній мала б лікувати дітей ВІП-пацієнтів , а лікарня Мечникова мала б рятувати самих ВІП-пацієнтів, але є одне але - Дніпро таке маленьке село , де інформація виплила на поверхню дуже швидко.
І вже вчора Gennady Korban про це написав у ФБ.
Тобто ви зрозуміли, що цим «борцям» з коронавірусом чхати на нас, звичайних мешканців міста та області, вони готові наразити на небезпеку нас , наших дітей та навіть поранених на війні хлопців, аби тільки мати шанс пережити вірус.

Ну і підходимо до найважливішого: всі бачили пафосні фото з аеропрорту і радість від того , що на область приїхали маски, засоби захисту та цілих 8 000 експрес-тестів.
По тестах вже вчора почали з‘являтись питання: це не ті часом, які Іспанія почала повертати через їх брак?

Але зараз навіть не про це, в документі нижче ви можете побачити, як розподілили ці ..... оп і вже 6 700 тестів!

1. В місто Дніпро- 21 інфекційна - 1 500 - Ок
2. Кривий Ріг- Криворізька інфекційна-1 500 - Ок
3. Швидка допомога- 2000 ???

Ну тут аху..ть : 23 березня міністерство охорони здоров’я чітко заявляє, що цитую : медичні працівники екстреної допомоги НЕ БУДУТЬ проводити тести!
А 24 березня на швидку виділяється більше тестів ніж на опорні лікарні!

Ну і далі 2 лікарні , які начебто офіційно не є опорними, але ми вже знаємо про хотєлкі ВІПів жити любою ціною:

4. КП «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня» - 700 штук
5. КП «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня їм. І.І. Мечникова» - 1 000 тестів.
Хочу зазначити , що авжеж треба дати іншим лікарням хоча б по 100 тестів для початку, про всяк випадок , але маємо ось такий «розподіл».

Поки ми не знаємо куди поділись ще 1 300 з 8 000 можливо вони пішли у якись резерв, то чому від нас це намагаються приховати ?

Далі теж не менш цікаво : маски документи нижче нам дають вже повну ганебну картину хроніки ублюдків:

Я не буду вже аналізувати чому дитяча лікарня на Космічній отримає менше масок ніж центр Руднєва, хоча персоналу медичного на Космічній більше в 2 рази.
Або те , що КП «Обласний медичний психіатричний центр з лікування залежностей зі стаціонаром Дніпропетровської Обласної Ради», якому прийшов телефонний наказ відправити всіх пацієнтів по домівках отримає увага цілих 20 000 масок!

Але я точно буду акцентувати вашу увагу на тому, що :КП «Дніпропетровська обласна клінічна офтальмологічна лікарня» отримали!!! 43 000 масок, а швидка допомога наприклад 30 000.
Як думаєте чому так?

І тут ми просто отримаємо відповідь на перше питання : мародерство чи тупість?
І правильна відповідь ..... МАРОДЕРСТВО , яке впроваджує конкретна людина -Смердюк Валерій директор департаменту охорони здоров‘я ОДА, який і видав всі ці чудо-накази.

Виявляється офтальмологічна лікарня це саме його лікарня, яку він згідно цих статей під кришуванням регіоналів рейдернув ще в 2007 році , так, саме рейдернув як і положено з тітушками та великим скандалом у ЗМІ.

https://gazeta.dp.ua/read/oftalmologicheskie_moshenniki

Разом зі своїм спільником Набокою Юрієм Васильйовичем вони роками тримають безліч ТОВ та ГО, які виграють в області тендери від департаменту охорони здоров’я та тримають десятки сотень квадратних метрів у лікарнях по всій області , де можна поставити лабораторії чи апарати типу МРТ за долю 40 на 60, авжеж 60 їм , інакше до побачення.


https://clarity-project.info/edr/41438640/relations

https://www.0564.ua/news/1945916/otec-krivorozskogo-oftalmologa-zaveraet-cto-syn-ese-polcasa-posle-dtp-otkacival-znamenitogo-volontera

Ну і вишенка на торті :
Кожне відділення в офтальмологічній лікарні , а їх там 4 з поліклінікою , вже отримало по +- 300 масок та наказ списати по 5 000.
Хавайте не заляпайтесь.

В той час коли там залишилось всього лише кілька співробітників, а решта на карантині , тому що лікарня займається плановими медичними заходами, а ми всі чули як Президент розпорядився таким закладам поки що припинити діяльність.

Про те, що син пана Сердюка вбив у ДТП нашого любого волонтера та засновника хунта.юа Леонида Краснопольского та не збирається за це відповідати можно і не говорити.
Хто ж з таким татом буде сидіти в тюрмі.

А тепер важливе питання очільник ОДА Олександр Бондаренко про все це знає та знаходиться у змові чи просто тупо не відстрілює , що коїться у нього під носом?
Я не знаю.
Та в будь-якому з цих випадків він відповідає за це перед всіма нами, мешканцями Дніпропетровської області.
І має вже зараз йти на..."