У Дніпрі продовжують капітальні ремонти спортивних залів у школах

У Дніпрі продовжують капітальні ремонти спортивних залів у школах

У Дніпрі завершили капітальний ремонт спортивної зали у школі № 134, що на вул. Шолохова. Крім цього, у місті вже добігають кінця роботи у школах № 118 та № 121, а у школі № 40 реконструкція розпочинається.

Про це розповів виконувач обов’язків начальника відділу технічного нагляду при департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Аджимян.

«У першу чергу виконуються роботи у великих школах: там, де навчається тисяча учнів або більше. Але, наприклад, у школі № 40 навчається менше учнів, але вона у віддаленому районі. Ремонтуються не лише спортивні зали, а й прилеглі приміщення – роздягальні, душові тощо», – зазначив Олександр Аджимян.

Будівлю школи № 134 було зведено у 1986 році. Тут навчається 1513 учнів. Вони відвідують не лише уроки фізкультури, а й 11 спортивних гуртків на вибір, серед яких, наприклад, чирлідинг, баскетбол, тхеквондо.

«За весь час існування школи такий масштабний капітальний ремонт спортивної зали проводився вперше. Було відремонтовано стелі, стіни, замінено вікна на енергозбережні, укладено спортивну підлогу, встановлено новий інвентар. Я думаю, учням нашої школи сподобається нова спортивна зала», – каже директорка комунального закладу освіти «Спеціалізована школа № 134 гуманістичного навчання та виховання» Дніпровської міської ради Лариса Кульбач.