В Днепре «возлюбленный» зверски избил девушку и приковал её наручниками (ФОТО)

В Днепре правоохранители спасли молодую девушку, которую зверски избивал её "возлюбленный". Мужчина ежедневно унижал, избивал,душил и приковывал наручниками пострадавшую.

Как стало известно, домашнему насилию подверглась молодая девушка. Пара познакомилась 3 месяца назад в Instagram и всего за месяц, жизнь девушки превратилась в ад.

Об этом в Facebook сообщила начальник отдела ювенальной превенции Управление превентивной деятельности ГУНПАнна Карпеченкова.

"Вони познаймились 3 місяці тому в Інстаграм. Молоді, без сімей, без дітей. Він з Дніпра, вона з невеличкого районого міста області. Вона приїхала до нього. Спочатку - приємне знайомство, вечори удвох, які швидко закінчилися. Потім, через місяць, - приниження, образи, побиття, душіння. Не відпускав, не давав змогу вийти, покликати на допомогу, бив. Після побиття тягнув до ванної кімнати та обливав холодною водою, щоб прийшла до тями. Після - пристібав кайданками. Останньою краплею стало фото її у кайданках, яке він відправив її матері. Мати подзвонилаЛюдмилі Коломоєць, знайшла її номер в Інтернеті. Через півгодини постраждалу вже забрав спеціалізований екіпаж поліції з протидії домашньому насильству. Їй вдалося вирватись...та залишитись живою. Наразі соціальний супровід жінки здійснює пані патронеса ГО "Мартин Клуб". Місце перебування та особисті дані постраждалої не розголошуються з міркувань безпеки", - описала ситуацию правозахисниця.