У Дніпрі двох малих дітей зняли з підвіконня на третьому поверсі (ФОТО)

У Дніпрі двох малих дітей зняли з підвіконня на третьому поверсі (ФОТО)

Діти двох та чотирьох років перебувають на підвіконні відчиненого балкону квартири на третьому поверсі — саме таку інформацію вчора, близько 19-ї години повідомили небайдужі мешканці одного з будинків на вулиці Карагандинській.

Патрульні прибули на місце події і понад 15 хвилин не могли достукатися до господарів помешкання. Сусіди повідомили поліцейським, що мати дітей, які опинилися в небезпеці, часто вживає алкоголь та зовсім не слідкує за своїми дітьми. Коли ж двері квартири все ж таки відчинилися, виявилося, що слова сусідів мають підтвердження — 27-річна жінка мала ознаки алкогольного сп'яніння, поводилася неадекватно, а не відчиняла двері тому, що спала.

Поліцейські виявили двох її малюків на відчиненому балконі квартири. Діти перебували без нагляду. Їх вивели звідти. Інспектори викликали швидку аби лікарі оглянули дітей, та співробітників ювенальної превенції. Як з'ясувалося, на матір хлопчиків вже складали адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов'язків. Цього разу жінка теж отримала протокол за ст.184 КУпАП. Дітей, за рішенням ювенальної превенції, забрала швидка до лікарні. На даний момент їхнє життя та здоров'я у безпеці.