Авіакомпанія дарує 100 000 квитків для лікарів: як отримати

Авіакомпанія дарує 100 000 квитків для лікарів: як отримати

Сплатити прийдеться

Авіакомпанія дарує 100 000 квитків для лікарів: як отримати

АвіакомпаніяQatar Airwaysповідомила про цікаву акцію для медичних працівників: на знак вдячності за наполегливу працю та відданість справі, катарська авіакомпанія дарує 100000 безкоштовних квитків на власні рейси!

Що пропонує Qatar Airways?

Медичні працівники з багатьох країн (включно з України) можуть отриматидо двох безкоштовних квитків економ класу на рейси в обидві сторонидля себе та свого супутника

- Щоб ви змогли відправитися на заслужений відпочинокдо будь-якого пункту призначення мережі Qatar Airways(потрібно сплатити аеропортові збори), - повідомляють у компанії.

Як скористатися пропозицією?

Щоб скористатися пропозицією потрібно зареєструватися на сторінці акції і отримати унікальний промокод.

Реєстрація в акції вже доступнана офіційній сторінці.

Якщо після заповнення форми вам видає повідомлення, що на сьогодні закінчились промокоди, тоспробуйте ще раз відразу після опівночі.

Які терміни акції?

Для кожної країни щоденно з 12до 18 травнябуде розповсюджуватися обмежена кількість промокодів. Прийом нових заявок розпочинається щоденно о 00:01 за київським часом.

Бронювання із застосуванням промокоду потрібно здійснитидо 28 листопада на рейси з 25 жовтня до 10 грудня.

Хто може подавати заявку?

Ця пропозиція доступна виключно для медичних працівників первинної ланки (medical frontline professionals) наступних професій та спеціалізацій:лікарі, практикуючі лікарі-терапевти, медсестри, парамедики/фельдшери, лаборанти, клінічні дослідники, фармацевти.

“Під час реєстрації в аеропорту перед відправленням обов’язково необхідно пред’явити оригінал медичного посвідчення, де повинна бути чітко зазначена професія, яку подано у формі реєстрації в рамках даної пропозиції. Фотографії чи копії медичного посвідчення не приймаються”.

Зараз немає точної інформації, які конкретно документи знадобляться для медичних працівників з України. При заповненні форми в поле Hospital ID number наразі вводіть Індивідуальний податковий номер юридичної особи (лікарні). Можливо, потрібна буде довідка з роботи, де вказана посада і статус закладу охорони здоров’я, ІПН лікарні та/або трудова книжка.Як тільки з’явиться детальна інформація, статтю оновимо.

Скільки потрібно буде доплатити за квиток?

Схоже, що при здійсненні бронювання з промокодом потрібно оплатити аеропортові збори і частину податків, що складе 5-15% від загальної вартості квитка. Наприклад, для авіаквитка Київ – Балі – Київ за ціною 21630 грн у два боки, доведеться заплатити лише 500-1900 грн!

Зауважте, що зараз достеменно невідомо, яку частину вартості квитка доведеться оплатити після використання промокоду. В українській версії на сторінці акції вказано, щовартість аеропортових зборів та податків повинна бути сплачена пасажиром. В англійській версії є два інших варіанти:

В детальних умовах в англійській версії вказано, що тариф і сервісний збір не оплачується, а оплатити потрібно лише податки або аеропортові збори.

Розглянемо на прикладі авіаквитків Київ – Балі – Київ за 21630 грн у два боки, які є складові ціни квитка.

Авіакомпанія дарує 100 000 квитків для лікарів: як отримати

Total Price (загальна ціна) – 21630 гривень, з них:

  • Fareper passenger (тариф на пасажира) – 12284 грн
  • Carrier Imposed InternationalSurcharge(міжнародний сервісний збір перевізника) – 7460 грн
  • Qatar Passenger Facility Charge PFC (аеропортовий збір) – 516 грн
  • інші податки та збори – 1370 грн

Отже, за умовами, які вказані в українській версії – тариф оплачувати не потрібно, оплатити потрібно аеропортові збори та податки, а це 9346 грн.

Але в детальних умовах в англійській версії вказано, що Fare and Surcharges will be waived (тариф і збір не оплачується), а оплатити потрібно лише податки або аеропортові збори. Всі податки (крім Surcharge) складають 1886 грн! Аеропортові збори у нашому прикладі складають лише 516 грн!

Отже, в залежності від того яка версія детальних умов акції є правильною (скоріш за все одна з версій англійською мовою),авіаквиток на Балі у два боки обійдеться 1886 грн, або й взагалі лише 516 грн!

Приклад бронювання авіаквитків Київ – Балі – Київ (стандартна ціна, без застосування коду):

Авіакомпанія дарує 100 000 квитків для лікарів: як отримати

Детальні умови пропозиції від Qatar Airways(оновлено 12 травня о 12:00)

  • Період кампанії: з 12 до 18 травня 2020 року.
  • Період бронюванняіз застосуванням промокоду: з 12 травнядо 28 листопада2020 року.
  • Період подорожей: з 26 травнядо 10 грудня2020. Зауважте, що українцям скористатися промокодом можна буде на рейси після 25 жовтня 2020 року, оскільки саме до цієї датиQatar Airways відклав всі рейси з Києва.
  • Промокод поширюється виключно на квитки економ класу.
  • Вартість авіатарифу не буде стягуватися в рамках оформлення квитка; в той же час вартість аеропортових зборів та податків повинна бути сплачена пасажиром (В англійській версії вказано, що оплатити потрібно оплатити тільки аеропортові збори чи тільки податки: “Ticket fare and surcharges will be waived, however, airport taxes are payable by the passenger”.).
  • Промокод є дійсним для здійснення одного бронювання для максимум двох пасажирів – медичного працівника та його супутника.
  • Кількість квитків обмежена 100 000 і вони доступні в порядку черги.Щоденний розподіл кодів медичним працівникам відбуватиметься по країнам протягом періоду кампанії.
  • Персональні дані, надані під час реєстрації і подані в рамках реєстраційної форми (номер паспорту) мають відповідати даним основного пасажира (медичний працівник) в рамках бронювання.
  • Квитки не підлягають передачі чи переоформленню на іншу особу.
  • У разі вимушеної відміни рейсу, пасажир зможе перебронювати квиток, змінивши дату або пункт призначення на будь-який інший в рамках мережі Qatar Airways.
  • Квитки передбачають гнучкі умови та передбачають можливість зміни дати без додаткового збору.