У Дніпрі відбувся автопробіг до Дня вишиванки (ВІДЕО)

У Дніпрі відбувся автопробіг до Дня вишиванки (ВІДЕО)

Формат автопробігу обрали аби не порушувати умов карантину.

У вишитих сорочках – за кермом. У Дніпрі відбувся автопробіг до Дня вишиванки. Близько двох десятків авто зі стягами проїхалися набережною та центральним проспектом міста.

Акція стартувала одночасно у 9-ти містах. Від заходу і до сходу, з півдня і до півночі автомобілісти Сєвєродонецьку, Ужгороду, Слов’янську, Кривого Рогу, Харкова, Львова об’єдналися на знак єдності та ідентичності українців.

Формат автопробігу обрали аби не порушувати умов карантину, додають організатори. Адже сьогодні важливо піклуватися один про одного. Натомість флешмоб підтримали соцмережі.

- Із коронавірусною епідемією дуже таке скрутне становище ситуацією, дуже у людей поганий настрій, я вважаю, що і це свято, хоч трохи, але додасть позитиву кожному громадянину нашої України, - розповідаєзаступник голови обласноїорганізації партії «Європейська солідарність»Сергій Проценко.

- В умовах такої жостко агресії і пропаганди з боку країни-агресора, подібні свята і подібні акції дуже важливі, тому що вониоб'єднують нас танаш патріотичний дух, - сказавголова депутатської фракції «Європейська Солідарність»Каміль Примаков.