Увага! 3 1 червня відбудуться зміни в роботі громадського транспорту

Увага! 3 1 червня відбудуться зміни в роботі громадського транспорту

З понеділка, 1 червня, розпочнуть обслуговування пасажирів маршрути №№ 6, 21А, 34, 56, 100, 119, 158.

Крім цього, з 28 травня за численними зверненнями мешканців ж/м Перемога, впроваджено додатковий тролейбусний маршрут 10к сполученням "Соборна площа - вул. Космічна". Це коротка версія звичайного 10 тролейбусу. На лінії працювє один тролейбус в години пік.

Продовжується посилена санітарна обробка рухомого складу. Кожного дня транспортним засобам, що працюють на міських маршрутах, проводять дезінфекцію поручнів, сидінь, підлоги та інших елементів салону.

Поетапне відновлення маршрутної мережі є необхідної складовою для безперебійної та стабільної роботи міського пасажирського транспорту.

Нагадуємо, що дотримання санітарних вимог обов'язковим є наявність засобів індивідуального захисту (маски та рукавичок). Пасажири без засобів індивідуального захисту не будуть допущені до салону міського пасажирського транспорту.

Також продовжує діяти обмеження щодо кількості пасажирів у транспортному засобі - не більше кількості місць для сидіння, зазначених у технічних характеристиках транспорту засобу.

Окремо зазначаємо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 392 від 20 травня 2020 року, особи, які досягли 60-річного віку, крім визначених п.6 Постанови категорій, підлягають обов'язковій самоізоляції. Звертаємось до Вас - за можливості відмовтесь від користування міським громадським транспортом.

Слідкуйте за інформацією на ФБ-сторінці,офіційномутелеграм каналіта сторінці вInstagram.