9 квітня у Дніпрі відбудеться оновлений автопробіг «За фігурами-3».

3_600

З огляду на воєнний час цього року пробіг «За фігурами-3» планують провести у незвичайному форматі, повідомляє Горсовет. Участь у ньому можуть взяти автомобілі віком старше 35 років, у технічно справному стані та зареєстровані для участі у пробігу.

Акцію анонсував організатор - засновник та директор Технічного музею Дніпра «Машини часу» Михайло Прудніков:

«09  квітня 2022р. о 12:30  на площі Жовтневої 4а, відбудеться початок екскурсії для  вимушених переселенців з інших міст України на ретро автомобілях «ЗА ФІГУРАМИ-3». Екскурсія планується між двома штабами гуманітарної допомоги: «КУСТ» та Центрального міського штабу, та завершиться о 14:00.

Під час реєстрації учасників екскурсії з 11:00 - 12:00,  Сергій Бурбело директор Музею «Українського Живопису» проведе для переселенців художню акцію «арт-територія». Кожен гість готелю «Жовтневий» може прийняти участь, взявши в руки пензлик та написавши на фасаді готелю назву рідного міста, у яке вони з часом повернуться.

На місцевих ретроавтомобілях, у якості  пасажирів, будуть їхати  тимчасові переселенці з інших міст. Під час заходу вони побачать міні скульптури проекту «Відчуй Дніпро» та вулиці Дніпра, які мають назву їх рідних міст (Харківська, Маріупольська, Сумська та інші)»

На заході чекають гостей міста, вимушених переселенців та доброзичливих мешканців Дніпра. Наближаємо мир посмішками!

Як повідомлялося раніше, у Дніпропетровській області відновили свою роботу підрозділи міграційної служби.