Як у Дніпрі працює громадський транспорт

Як у Дніпрі працює громадський транспорт

У Дніпрі поступово автобуси середньої місткості змінюють на великі. Так, з 24 червня на маршрут № 146-А планується вихід шести машин першого класу. Поступово їх кількість буде збільшуватись.

Про це під час пресконференції 23 червня повідомив спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Іван Васючков.

«Із 19 червня відновив роботу маршрут № 151-Б за новою схемою руху – від ТЦ «Новий центр» до вул. Поточної. Відновлено попередню схему руху для маршруту № 151-А – також до «Нового центру», – зазначив Іван Васючков.

За минулий тиждень комунальники провели поточний ремонт 21 трамвая та 9 тролейбусів, виконали профілактику на 432 кв. м трамвайноїколії та полагодили 9 км контактної мережі. За сім днів майстри провели поточне обслуговування 201 комплекту виличних переводів.

Щоденно проводиться дезінфекція рухомого складу, який виходить на маршрут. Це 168 трамваїв та 127 тролейбусів. Також комунальники очистили від незаконноїреклами 65 опор для електротранспорту.

Представник меріїзазначив, що пасажири повинні додержуватись правил карантину, зокрема використовувати засоби індивідуального захисту в маршрутці, трамваїчи тролейбусі.

Дізнатись актуальну інформацію можна на офіційному телеграм-каналі департаменту транспортуабо на сторінках у соціальних мережахFacebookтаInstagram.