«Укрзалізниця» запустила 5 додаткових поїздів далекого сполучення

«Укрзалізниця» запустила 5 додаткових поїздів далекого сполучення

«Укрзалізниця» відкриває продаж квитків ще на п'ять поїздів далекого сполучення Львів – Чернівці, Дніпро – Трускавець, Чернівці – Одеса, Ужгород – Лисичанськ та Запоріжжя – Одеса.

Як повідомляєпресслужбаУЗ, у фокусі традиційні місця відпочинку українців: Західна Україна та Причорномор’я.

  • Поїзд № 702/701 Львів – Чернівці відправиться зі Львова 21 липня, а з Чернівців – 22 липня. Поїзд буде курсувати по 1, 2, 4, 5, 6, 7 днях тижня.
  • Поїзд № 41/42 Дніпро – Трускавець відправиться з Дніпра 21 липня, з Трускавця – 22 липня. Поїзд курсуватиме через день.
  • Поїзд № 136/135 Чернівці – Одеса відправиться у щоденний рейс з Чернівців та з Одеси з 22 липня.
  • Поїзд № 45/46 Ужгород – Лисичанськ відправиться з Ужгорода 24 липня, із Лисичанська – 26 липня. Поїзд курсуватиме один раз на три дні.
  • Поїзд № 317/318 Запоріжжя – Одеса курсуватиме через день та із Запоріжжя відправиться 24 липня, з Одеси – 25 липня.

В «Укрзалізниці» нагадують, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. У вагонах розміщені рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона.