Спорт для всіх: відбувся перший футбольний турнір серед комунальників Дніпра

Спорт для всіх: відбувся перший футбольний турнір серед комунальників Дніпра

У Дніпрі відбувся перший товариський турнір з міні-футболу серед команд комунальних підприємств.

Змагання відбулися на стадіоні навчально-виховного комплексу №100 і у ньому взяли участь команди: КП «Дніпроводоканал», Інспекції з благоустрою та паркування, КП «Міський електротранспорт», КП «Дніпрометрополітен».

«Ідея проведення турніру у нас виникла після того, як ми дізнались, що у комунальних підприємств є свої футбольні команди. Дехто з них брав участь у змаганнях профспілок, а хтось самостійно збирався по четвергах після роботи для гри. Таким чином ми вирішили урізноманітнити дозвілля наших співробітників. Цей захід демонструє, що комунальники – це люди, які мають хобі та займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя», - розповів головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників Антон Андрієнко.

Технічний директор КП «Дніпровський метрополітен» Олександр Компанієць зазначив, що коли вони дізналися про проведення турніру, одразу вирішили взяти у ньому участь. Тим паче в їх комунальному підприємстві є своя команда.

«Моя команда складається з наполегливих і вольових до перемоги людей. Дуже важливо, що саме ці якості вони використовують у процесі своєї роботи», - додав Олександр Компанієць.

Начальник відділу евакуації інспекції по питанням контролю за паркуванням Віталій Бережний на турніри був капітаном збірної інспекцій:

«Спорт нас об’єднує і допомагає налагоджувати взаємовідносини як у колективі, так і поза роботою. Проводити подібні турніри необхідно частіше. Завдяки грі колектив зближується і це дозволяє продуктивніше працювати».

По завершенні турніру учасники отримали грамоти, футбольні м’ячи, медалі, кубки. Так, результати турніру наступні:

- перше місце - команда КП «Дніпровський метрополітен».

- друге місце - команда КП «Дніпроводоканал».

- третє місце - збірна команда інспекцій.

- четверте місце - команда КП «Міський електротранспорт».

Директор «Дитячої-юнацької спортивної школи № 2» Сергій Теодорович, який на турнірі був одним із арбітрів, зазначив, що всі команди грали від душі та задля своєї насолоди:

«Усі відзначали, що такого футболу не зустрінеш навіть на рівні гри професійних команд. Такі турніри мають бути, людям вони цікаві і це, в першу чергу, активний відпочинок. Цей турнір посяде достойне місце серед інших аматорських, які відбуваються у Дніпрі».