Анатолій Муляр з Дніпропетровщини віддав найцінніше - своє життя, за мир і територіальну цілісність країни

умер светлая память ушел из жизни прощание 1000

Покровська тергромада на Дніпропетровщині повідомила про загибель Анатолія Муляра, передає Горсовет.

Знову важка втрата для нашої громади. 30 квітня 2022 року під час героїчного захисту України в селі Солодке Волноваського району Донецької області на 47 році життя загинув наш земляк - Анатолій Васильович Муляр.

Народився Анатолій Васильович 26 липня 1975 році в селі Нечаївка Покровського району. Анатолій зростав у люблячій родині, де виховувався ще старший брат. Навчався у Данилівській середній школі, після закінчення якої вступив на навчання до Вищого професійного технічного училища «Ордена Знак пошани № 75». Закінчивши училище був призваний до лав української армії. Повернувшись до рідного села працював трактористом в колгоспі імені Леніна. Після одруження, разом з дружиною та сином переїхали до міста Дніпропетровськ, де проживав та працював. 25 березня 2022 року Анатолій Васильович був мобілізований на військову службу до Збройних Сил України.

30 квітня на небі погасла ще одна зірка, батьки втратили сина, дружина – чоловіка, дитина – батька, Україна – громадянина. Від імені усієї громади висловлюємо слова співчуття та підтримки рідним і близьким покійного.

Схилімо голови в щирій молитві перед пам’яттю Анатолія Васильовича - патріота, вірного сина України, який віддав найцінніше, своє життя, за мир і територіальну цілісність країни. Героїзм захисника назавжди залишиться в наших серцях, а його ім’я в історії України", - йдеться в повідомленні.

279328997_367395872086202_3906970712632931353_n

Раніше ми писали, "Будет мир - увидимся!": киевлянин рассказал, как угнал машину, спасая семью.