Арестович назвав дату, коли ситуація на фронті зміниться на користь України

арестович

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович в розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним 28 травня заявив, що ситуація на фронтах України може різко почати змінюватися на користь України. Крім того, Арестович назвав конкретну дату. За його словами, це станеться після 15 червня. Саме в середині наступного місяця – чергова зустріч міністрів оборони НАТО щодо України, передає Горсовет.

На сьогодні до України вже переправляється кораблями частина озброєння від США. Це до нас йдуть системні постачання.

За словами Арестовича, зараз дивляться, чи буде шостий пакет санкцій, це відразу просадить російський бюджет, який живить війну. І друге – що у нас буде 15-16 червня, коли Резніков поїде на третій Рамштайн і зустрінеться з міністрами оборони НАТО.

Арестович також звернув увагу та наголосив, що після 15 червня ситуація на фронті різко може почати змінитись на користь України. Він висловив такі думки з цього приводу:

Окупанти спробують до 15-20 червня досягти якихось результатів, тому що далі ситуація почне змінюватися дуже сильно. Це не відбудеться негайно, але будуть прийняті рішення, які показують перспективу, – прокоментував Арестович.

Нагадаємо, раніше ми писали Окупанти обстріляли території трьох громад: Лукашук відзвітував про ситуацію на Дніпропетровщині