Армія мародерів: окупанти викрадають техніку місцевих у Бердянську та Енергодарі

оккупант

Російські халамидники займаються мародерством на тимчасово окупованих територіях, про це повідомляє Горсовет з посиланням на зведення Запорізької ОВА.

Так, у Бердянську російські голодранці шляхом пошкодження гаражних боксів викрали три маломірні судна-катери з підвісними моторами, колісні лафети до них та три квадроцикли. Крім цього в с. Новоандріївка, Малі Щербаки, Любимівка, Малинівка та місті Енергодар російські злочинці викрали комплект електроінструментів, бензиновий генератор та бензокосу, два трактори "МТЗ", вантажний автомобіль "ГАЗ", два легкових автомобілі "Renault Fluence" та "ВАЗ-2106".

У Мелітополі ж окупанти викрадають людей. Відомо, що викрали місцевого чоловіка 1961 р.н. та повезли в невідомому напрямку.

А ще вони продовжують красти життя українців, обстрілюючи будинки мирних мешканців та цивільну інфраструктуру. За минулу добу з РСЗВ обстріляли населені пункти Успенівка, Оріхів, Кам’янське. У результаті артилерійських обстрілів в м. Оріхів та селі Преображенка смертельно травмували двох чоловіків, крім цього одна жінка та четверо чоловіків отримали поранення різного ступеню тяжкості. Зазнали значних пошкоджень чотири будинки, були зруйновані одинадцять будинків та три гаражі.

Раніше ми писали: З овочами не можна: окупанти навмисно не пропускають транспорт до Запоріжжя (відео)