Артилеристи ЗСУ розбомбили ворожі станції радіоелектронної боротьби на межі з Дніпропетровщиною

MyCollages - 2022-08-01T214252.607

На Криворізькому напрямку відзначається посилення противником угруповання військ з метою недопущення прориву Збройних сил України. Про це повідомив голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул, повідомляє Gorsovet.

За його словами, українські ракетно-артилерійські підрозділи завдали удару по ворожих станціях радіоелектронної боротьби в районі села Біляївка Херсонської області (близько 30 кілометрів від Великої Костромки).

Оперативна обстановка нашому напрямку фронту залишається напруженою. Бойовий дух наших частин високий, наші воїни успішно виконують поставлені бойові розпорядження. За інформацією Оперативного Командування «Південь» та Генерального штабу ЗСУ, окупанти ведуть обстріли зі ствольної, реактивної артилерії та танків райони по всій лінії зіткнення в Херсонській області. Також орки завдали авіаційного удару біля Білої Криниці та Андріївки та продовжують повітряну розвідку БПЛА. Відзначається посилення противником угруповання військ на Криворізькому напрямку з метою недопущення прориву наших військ. В свою чергу наші частини продовжують наносити удари по опорним пунктам окупантів, живій силі та техніці противника. Також нашими ракетно-артилерійськими підрозділами завдано удару по ворожих станціях радіоелектронної боротьби в районі села Біляївка Херсонської області – це близько 30-ти кілометрів від Великої Костромки. В цілому обстановка знаходиться під контролем Збройних сил України, - розповів Вілкул під час вечірнього брифінгу.

Нагадаємо, ми публікували фото з місця ворожого удару ракетою "Точка-У" під Кривим Рогом.