Астролог назвав найнебезпечніші міста в Україні, кому негайно евакуюватись

уранус1

Відомий астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України. Він дав прогноз, над якими містами нависла небезпека та звернув увагу, кому бажано евакуюватись. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає Горсовет.

За його словами, в ніч з 24 на 25 травня планета Марс переходить в зодіакальний знак Овен, до 5 липня, де Марс надзвичайно сильний. Бог війни потрапляє в "свій будинок", і набуває додаткову енергію. При переході в Овен, Марс з'єднається з Місяцем і з Юпітером.

Про серйозні політичні та військові наслідки

За словами астролога, таке потрійне з'єднання планет на початку Овна матимуть серйозні військові і політичні наслідки. Також Уранус говорить про велику кількість жертв серед мирного населення і військових, гучні політичні скандали, звинувачення, панічні настрої.

Аспект з'єднання Марса і Юпітера (близько 29 травня, плюс-мінус тиждень) завжди значно підсилює інтенсивність військових дій і швидкість наступів", - такий прогноз дав Уранус.

Він додав, що в першу чергу можуть постраждати такі міста як Бахмут, Соледар, Сіверськ, всі міста від Сєвєродонецька до Краматорська.

Бог війни Марс направить всю свою руйнівну силу, що дуже небезпечно насамперед для військових. Довгота 38 градусів, до 5 липня, є критичною лінією для України, - написав Уранус.

Які міста може зачепити ворог

Також, за його словами, бог війни може зачепити Золоте, Гірське, Комишуваху, Врубівку, Борівське, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, і найближчі села.

За словами астролога, місяць в астрології пов'язаний із земельними територіями і людьми, тому такий аспект говорить про величезну небезпеку навислої над зазначеними населеними пунктами і людьми, які залишилися там, буде дуже багато жертв.

Уранус закликає українців та просить евакуюватись мешканців цих населених пунктів.

Імовірність тимчасової втрати Україною цих населених пунктів у найближчі півтора місяця дуже і дуже велика, - наголосив астролог Дмиро Уранус.

Нагадаємо, раніше ми писали Ракетний удар по Запоріжжю: є загибла та постраждалі, пошкоджені будинки  Ракети вдарили по Запоріжжю: з`явились перші подробиці  12 днів жодної звістки: у Дніпрі та області розшукується Любов Чорна (Фото)