Аварійне відключення води 29 липня: адреси

отключенеи воды 1920

У Дніпрі сьогодні, 29 липня, сталося аварійне відключення води. Які вулиці та будинки у місті залишились без води і коли відновлять водопостачання, повідомляє Gorsovet

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул. А. Синявського, 47 припинено водопостачання вулиць Россі, пров. Росі, Штрауса, пров. Штрауса, Баженова, Супутника, Молодості, пров. Молодості, Затишна, пров. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на вул.Ярославни,29 припинено водопостачання всієї вулиці. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Для проведення робіт на внутрішньобудинкових мережах на вул.С.Ковалевській,79 на прохання ЖЕКу припинено водопостачання на вул.С.Ковалевській,79,81.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на вул.Усенку,19 припинено водопостачання цього будинку. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул.Ласточкина,21 припинено водопостачання вулиць Достоєвського, Маневрова, Глазунова, Ботанічна. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул. Балхаська, 56 припинено водопостачання вулиць Балхаська, Робесп'єра, Надєждинська, Онезька, частково вул. Петрозаводська. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Нагадаємо, раніше ми писали 

У Дніпрі в магазинах з`явились дефіцитні товари, які шукали жінки

За кермом був "мажор": смертельна аварія в Запоріжжі, натовп людей голими руками зупинив винуватця