Аварія: у Дніпрі масштабне відключення, адреси

отключение воды 1000

У Дніпрі сьогодні, 6 серпня, в аварійному порядку на низці вулиць було відключено воду. Про це повідомляє передає Gorsovet.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на вул.Старокозацькій,64 припинено водопостачання на вул.Старокозацькій,62-66. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на вул. Робоча, 73 припинено водопостачання на вул. Робоча, 73,75. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул. Чаплинська, 183 припинено водопостачання сел. Чаплі. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул. Сімферопольська, 17 припинено водопостачання пров. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на просп.П.Калнишевського,47а припинено водопостачання цього будинку. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Для проведення робіт на внутрішньобудинкових мережах на прохання ЖЕКу припинено водопостачання на вул.Янтарна, 81а.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт бульваром Слави,50 припинено водопостачання цього будинку. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Нагадаємо, раніше ми писали

Здригнулось все місто: в окупованому Бердянську на Азовському морі пролунали потужні вибухи

Ворожі ракети вдарили по Запоріжжю: на Запорізькій АЕС відключили енергоблок

Ворог ударив по людях, які спали: окупанти з «Градів» обстріляли Дніпропетровщину (Фото)