Аварія: у Дніпрі відключили воду 4 серпня, адреси

отключение воды 1000

У Дніпрі сьогодні, 4 серпня, сталося аварійне відключення води. Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на КП Дніпроводоканал.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на вул.Янтарній,46 припинено водопостачання на вул.Янтарній,32-44. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул.Б.Кротова,19 припинено водопостачання вулиць Б.Кротова, Підмогильного,Д.Нечая. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул. спуск Крутогірний,17а припинено водопостачання вул.спуск Крутогірний на ділянці від вул. Ливарна до вул. В. Вернадського. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по пер. Желваковського,15 частково припинено водопостачання вул. Каруни, пров. Желваковського. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул.Командира Юніна/Керамічна припинено водопостачання вулиць Керамічна,Командира Юніна, Мальовнича,Червнева. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул. Лютнева, 6 припинено водопостачання сел. Діївка-2. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Величезна втрата: на фронті загинув захисник з Дніпропетровщини

Ворожі ракети вдарили по Запоріжжю: з`явились перші подробиці

На житлові квартали Дніпропетровщини прилетіли 60 снарядів з «Градів», майже 50 будинків пошкоджені