Автор пісні "Стріляй!" - військовослужбовець з Дніпра (відео)

IMG_9396

Військовослужбовець з Дніпра Валентин Буткевич підкорив серця українців патріотичними піснями. Його відео-кліп набрав тисячі переглядів у соцмережах. Хлопець вже склав понад п’ять хітів, але найбільше до серця молоді припала пісня «Стріляй».

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на "Дніпро Оперативний".

 Автор розповідає, що своїми піснями висловлює свою думку про теперішню ситуацію довкола:

Кожен раз, після перегляду новин мені дуже сильно хочеться висловитися, висловити якусь свою думку. Я це все пишу у вірші, а з віршів вже потім перетворюю у музику"

Хлопець зізнається, написані пісні редагує постійно, бо на його думку досконалість немає меж.

Ну як мелодія, буває просто сяду собі, щось граю, і мелодія сама вже приходить мені. От я граю і такий «О, гарна мелодія» і на цю мені одразу якісь слова приходять, і я одразу це на листочок, потім звісно цей листочок декілька раз переписується, ну скажімо редагується", - каже військовий.

За час військової служби, Валентин склав вже понад п’ять пісень. Так, одну з найулюбленіших – «Стріляй» заспівав для нашої знімальної групи.

Женемо в спину, вони ідуть, зустрічаймо – вони гинуть. Ми всіх лупцюємо бо знаєм, за всі гріхи їх покараєм. Стріляй, поки не згине ворог, стріляй, стріляй! Стріляй поки не згине ворог, стріляй, стріляй!

Прес-офіцер повітряного командування «Схід» Ірена Баранова каже, Валентин сам розповів та навіть заспівав свої пісні.

Перші його пісні були англійською мовою, і я казала, що вони дуже круті, проте хотілося б почути нашу, українську. Тоді Валентин почав працювати над україномовними піснями, а побратими його підтримали. Коли Валентин записав пісню, ми потім взяли з архіву повітряного командування «Схід» відео, де наші військові стріляють із зенітно-ракетних комплексів, із меншого калібру зброї. І Валентин змонтував відео, ми ще декілька кадрів записали з його участю і коли вже ролік був готовий, ми його опублікували на нашій офіційній сторінці повітряного командування і воно пішло в світ", - пояснює Ірена Баранова. 

Пісні Валентина швидко набули популярності та стали хітом серед молоді.

Подробиці - в сюжеті:

Раніше ми повідомляли, Трофейный танк с топливом и боекомплектом удалось "отжать" украинским защитникам в районе Гуляйполя (фото).