Батьки загинули на місці, 17-річну доньку рятують в Дніпрі: родина переселенців потрапила під ракетний обстріл у Чаплиному

нат

У Чаплиному Дніпропетровської області 24 серпня родина переселенців з міста Мирноград Донецької області потрапила під ракетний удар російських окупантів. Авто, в якому їхала родина, було знищене. Віра та Іван Пригонці загинули на місці. Їхня 17-річна донька Настя із важкими опіками зараз знаходиться в лікарні. Про це повідомив у Telegram міський голова Мирнограда Олександр Брикалов, передає Gorsovet.

росіяни зруйнувли ні в чому не винну мирну цивільну родину з Мирнограда, коли обстріляли цивільний потяг і станцію у Чаплиному своїми ср@ними ракетами. Було знищено авто із цивільними, родина з міста Мирноград, яка їхала повз. Дитина зараз у важкому стані, батьків немає, залишився брат і бабуся. 

На цьому міісці міг бути кожен, хто їздить через Чапліно. А нас таких немало, чи не так? Покровськ, Мирноград, Межова, Добропілля, Селодове. Цей перелік може бути довгим, - звернувся до людей мер Мирнограда Брикалов.

нат

Загинуло подружжя, Віра та Іван Пригонець, двоє дорослих. Їхня донька Настя із важкими опіками (попередньо 30% тіла) перебуває у важкому стані в лікарні. Бореться за своє життя, яке ще вчора було нормальним, звичайним, зі своєю родиною. Поруч із нею брат Денис.

МИ ПОВИННІ, МИ ЗОБОВ'ЯЗАНІ ДОПОМОГТИ ГРОШИМА НА ЛІКУВАННЯ ДІВЧИНІ. ОСЬ ЗАЛИШАЮ РЕКВІЗИТИ. МОЛІТЬСЯ ЗА ЗДОРОВ'Я ДІВЧИНИ, РЕПОСТИ РОБІТЬ, СКИДАЙТЕ ГРОШІ НА ЛІКУВАННЯ.

4790 7000 1318 9213 Репарюк Наталія Миколаївна (бабуся Насті) ‼️‼️‼️

І ЩЕ РАЗ: НЕ ІГНОРУЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ, ДОПОМОЖІТЬ ЛЮДИНІ ГРОШИМА І МОЛИТВОЮ, ЦЕ НАМ ПО СИЛАХ. 

Немає слів в світі, щоб цей жах описати, осмислити. Розпач, гнів, лють, злість. 

Важливо‼️ інформацію про родину та реквізити надала сусідка загиблої Віри Пригонець - Безручко Євгенія instagram.com/bezruchkoevgeni

нат1

Нагадаємо, раніше ми писали

По Синельниківському району окупанти вдарили ракетами, по Нікопольщині - з "Градів": з`явились фото з місця трагедії

Від ворожого вогню потерпали три райони на Дніпропетровщині, - Резніченко