Безпечно та дешево: на якій мережі АЗК у Дніпрі краще заправлятися

b849727772b261c94905d8b517159771

Де у Дніпрі безпечніше і дешевше заправляти авто та на якій мережі АЗК вас приємно здивує сервіс, розповість "Дніпро Оперативний". Щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки.

Ті, хто мають свій автомобіль, мають знати на яких заправках Дніпра найкращий сервіс та бензин. Журналісти “Дніпра оперативного” вирішили завітати на 3 АЗК різних популярних компаній у та проаналізувати, де ж безпечніше і дешевше заправляти авто

Ми вирішили перевірити асортимент та якість товарів у магазині, чистоту санвузлів та торговельних залів, а також якість обслуговування на "Укрнафті", "ВОГ" та "ОККО".

Першою заправкою на яку ми завітали була "Укрнафта", яка знаходиться на Запорізькому шосе, неподалік від виїзду з міста. Перше, що кидається в очі на цій заправці це повна відсутність авто біля колонок.

Проте, порожньо було не тільки зовні, а і всередині АЗК. В торговельній залі майже не було відвідувачів, а магазин зовсім не вражав різноманіттям товарів. Меню страв теж було убогим, лише стандартні хот доги та кава. Хоч і ціни на харчі були не дуже високі (кава коштувала 35 гривень, а хот дог 45) але і якістю вони не вражали. 

Детальніше про перевірку АЗК дивіться у сюжеті: