Безперебійна робота в умовах блекауту: провідні лікарні Дніпра забезпечені генераторами

photo_2022-12-27_15-59-36

Для безперебійної роботи в умовах блекауту провідні лікарні Дніпра забезпечені генераторами. На виконання доручень мера Бориса Філатова на сьогодні в закладах встановлено потужних 32 генератора. Сьогодні, 27 грудня, один із великих медзакладів Дніпра у рамках робочої поїздки відвідав повідомив заступник міського голови Дніпра, керівник департаменту охорони здоров’я ДМР Андрій Бабський, повідомляє Gorsovet.

photo_2022-12-27_15-59-40

В цій лікарні встановлено потужний генератор, який повністю забезпечую її роботу під час вимкнень електроенергії. Попередній блекаут показав, що вся апаратура працює у штатному режимі, навіть була змога підключати переносні рентген-установки. Заклад також має запаси палива на 17 днів роботи, ліків – на півроку. Запаси технічної води складають 12 тонн, питної - 5 тонн. Запаси їжі для безперебійного годування пацієнтів розраховані на 2 тижні», - розповів заступник міського голови.

photo_2022-12-27_15-59-22

Андрій Бабський додав, що навіть при відсутності електроенергії  робота не зупиняється ні на секунду. Лікарі продовжують приймати пацієнтів, проводити операції та рятувати людей.

Раніше ми повідомляли, Де у Дніпрі відновлено водо- та теплопостачання.

Фотокор, який знімав жахи у Маріуполі, визнаний фотографом року за версією The Guardian