Безперебійна робота в умовах блекауту: провідні лікарні Дніпра забезпечені генераторами

Для безперебійної роботи в умовах блекауту провідні лікарні Дніпра забезпечені генераторами. На виконання доручень мера Бориса Філатова на сьогодні в закладах встановлено потужних 32 генератора. Сьогодні, 27 грудня, один із великих медзакладів Дніпра у рамках робочої поїздки відвідав повідомив заступник міського голови Дніпра, керівник департаменту охорони здоров’я ДМР Андрій Бабський, повідомляє Gorsovet.

В цій лікарні встановлено потужний генератор, який повністю забезпечую її роботу під час вимкнень електроенергії. Попередній блекаут показав, що вся апаратура працює у штатному режимі, навіть була змога підключати переносні рентген-установки. Заклад також має запаси палива на 17 днів роботи, ліків – на півроку. Запаси технічної води складають 12 тонн, питної - 5 тонн. Запаси їжі для безперебійного годування пацієнтів розраховані на 2 тижні», - розповів заступник міського голови.

Андрій Бабський додав, що навіть при відсутності електроенергії  робота не зупиняється ні на секунду. Лікарі продовжують приймати пацієнтів, проводити операції та рятувати людей.

Раніше ми повідомляли, Де у Дніпрі відновлено водо- та теплопостачання.

Фотокор, який знімав жахи у Маріуполі, визнаний фотографом року за версією The Guardian