Бійці бригади з Дніпропетровщини показали, як інтелектуально доставляють "подарунки" ворогу

бриг2

Бійці 93-ї бригади Холодний Яр з Дніпропетровщини точно і прицільно відпрацьовують по російському окупанту гранатами, на яких  написано "За мертвих, і живих, і ненароджених...", повідомляє Gorsovet.

Ювелірну роботу забезпечить оператор дрона, за допомогою якого і доставлять "подарунок" ворогу. Окрім цитати Кобзаря на боєприпасах пишуть імена побратимів, а також передають вітання волонтерам і благодійникам, що жертвують кошти на ЗСУ.
Оскільки російські окупанти, що воюють проти нас, суттєво переважають у живій силі та техніці, бригаді нічого не залишається, як воювати інтелектуально, - розповіди у бригаді журналістам AFP News Agency (AFP).

Один із підрозділів 93-ї бригади займається інноваціями.

Мова йде не тільки про різноманітні дрони, які ремонтують, перепрошивають і по-іншому модернізують, роблячи їх невидимими для противника. А також обладнують системами скидання, щоб уразити якомога точніше. Нині інноваційники тестують можливості доставляти до позицій ворога вибухівку дистанційним способом, що дозволить зберігати життя та здоров’я бійців і не наражати їх на небезпеку, - йдеться у повідомленні.

бригбриг1бриг3бриг4бриг5бриг6бриг7бриг8бриг9

Нагадаємо, у понеділок вранці ворог вдарив ракетою по передмістю Дніпра.