Билися до останнього. Кривий Ріг прощатиметься з двома героями

кривийрыг

Двох воїнів, які віддали життя в боях з російськими окупантами, поховають у Кривому Розі, пише Gorsovet з посиланням на місцеві пабліки.

Про загибель Василя Циба та Олександра Чернія стало відомо 6 вересня. Інформацію оприлюднили на сторінці у соцмережах Тростянецька селищна територіальна громада та "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Выдомо, що 28-річний Василь Циб народився в с. Буди, де закінчив місцеву школу. З 2014, у своїх 20 років, він відстоював у зоні АТО/ООС східні рубежі нашої держави протягом трьох років.

Маючи бойовий досвід, з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов на фронт. Тримав оборону з побратимами та батьком на південному напрямку нашої країни. 3 вересня Василь загинув, а його батько, виніс на собі тіло сина та дістав важке поранення - повідомляють місцеві ЗМІ.

Церемонія поховання та прощання з Героєм відбудеться в Кривому Розі.

Також під час бою у Херсонській області 3 вересня загинув криворіжець Олександр Черній. Впродовж 22 років він працював в управлінні залізничного транспорту гірничого департаменту "АрселорМіттал Кривий Ріг" помічником машиніста тепловозу.

Він був спокійною, виваженою людиною, надійною та впевненою у собі та власних силах. Таким Олександра пам’ятають його колеги. У захисника залишилася родина – дружина та двоє дітей - пишуть криворізькі пабліки.

Нагадаємо, рятівники показали, як гасять пожежу після ракетного удару по нафтобазі у Кривому Розі.